Custom dragers

Bij Jumare.nl kun je ook zelf je draagdoek samenstellen uit de onderstaande voorraadstoffen.

Op bestelling gemaakte draagdoeken kunnen niet geruild of geretourneerd worden. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze draagdoeken. De prijs en levertijd voor op bestelling gemaakte draagdoeken varieert al naargelang de wensen (zoals een Mei Tai met of zonder slaapkapje; zakjes; of eventuele applicaties).

Prijsindicatie:
custom ringsling: vanaf E45,00
custom mei tai: vanaf E85,00

Voor de banden van een mei tai kun je kiezen uit canvas of draagdoeken stof. Canvas is stevig en verkrijgbaar in diverse kleuren. De draagdoeken stof geeft nog betere steun aan je kindje, is makkelijker te knopen en geeft over het geheel meer comfort. De draagdoekenstof heeft een meerprijs van 15,-. In sommige gevallen is het ook mogelijk om het lijfje van de mei tai van dezelfde stof als de banden te maken. Dit zal van te voren overlegd worden.

Er wordt gestreefd naar een levertijd van maximaal 4 weken. Gratis verzenden binnen Nederland. Stuur voor een precieze prijsopgave en levertijd een e-mail met de stoffenkeuze en wensen naar of gebruik het contactformulier. Vermeld daarbij het nummer van de stof. Kleuren kunnen afwijken van de foto.

Klik op een afbeelding voor een vergroting.

Mei-Tai Banden Canvas


Mei-Tai Banden draagdoekenstof


Mei-Tai Lijfjes


Ringsling draagdoekenstof


Ringslingringen